logo

Povećanje penisa sa Penisal

okPenisal je terapeutsko pomagalo kojim se postiže povećanje i podebljanje muškog spolnog organa, te njegovo ispravljanje ukoliko je bio zakrivljen.

S urednom uporabom pomagala u razdoblju od 4 do 6 mjeseci možete povećati svoj penis za 3-5 cm u dužinu i 20% u debljinu. Osim toga vaše će erekcije biti čvršće i duže.

 

 Povećanje penisa ugodno i diskretno

stimupenVaše je samo da stavite penis u pomagalo, prilagodite stezanje i istezanje i zaboravite na njega. Možete ga nositi tijekom dana u više navrata sa pauzama, a on radi cijeli posao za Vas.
Jednostavan je za uporabu, udoban, bezbolan i možete ga nositi ispod odjeće.

Statistički podaci pokazuju 95,8 uspješnosti kod povećanja penisa i ispravljanje zakrivljenog penisa.

 

peronijeva bolezenIspravlja se do 75% deformiteta zakrivljenosti spolnog organa poznatog kao Peyronijeva bolest. Ovo je jedina neoperativna tehnika za ispravljanje penisa.

 

 

Povećanje penisa bez operacije

Nije tajna da ljudsko tijelo ima urođenu sposobnost da se adaptira svakom fizičkom utjecaju. Kada je određeni dio tijela izložen nježnom ali konstantnom pritisku stanice oko ciljanog područja se dijele i razmnožavaju stvarajući novo tkivo. Rezultat toga je povećanje ciljanog područja, a u našem slučaju povećava se i obujam i dužina penisa. To je jedina neoperativna metoda kojom se postiže povećanje penisa. Terapija je bezbolna i bez kontraindikacija.

Sadržaj kompleta

    Ako odmah naručite, dobit ćete sve ovo:
  • diskretna kutija Penisal
  • pomagalo (redovna cijena 239 eura)
  • produžeci kraći (redovna cijena 15 eura)
  • produžeci duži (redovna cijena 17 eura)
  • gumica - traka (redovna cijena 15 eura)
  • zaštitna spužva (redovna cijena 7 eura)

Cijena

ili

ili

Paypal Hrvatska

Paypal Svijet