logo

Uputstvo za uporabu pomagala:

1.Definicija - čemu služi pomagalo?
2. Prije nego počnete
3. Opis
4. Primjena
5. Prilagođavanje pomagala vlastitom tijelu
6. Način upotrebe
7. Mjere opreza

1.Definicija - čemu služi pomagalo?
Pred vama je mehanički uređaj za istezanje penisa. Stavlja se sa vanjske strane penisa. Glavna funkcija mu je da vrši kontrolirano istezanje penisa. Radi na principu trakcije (istezanje - vuča). Pomagalo je namijenjeno muškarcima koji imaju mali penis, zakrivljen penis ili erektilnu disfunkciju. Kada se penis redovito isteže, stvaraju se nove stanice tkiva te se problem koji je bio prisutan s vremenom otkloni.

Pomagala koja istežu penis i koriste princip trakcije su jedina neoperativna tehnika za otklanjanje gore navedenih problema.. Ako redovito hodamo u teretanu i vježbamo, za očekivati je da će nam narasti mišići. Isto je i sa penisom. Ako ga redovito istežemo, on će se povećati i ispraviti ukoliko je bio zakrivljen.

2. Prije nego počnete
Dezifincirajte pomagalo.
Prije nego krenete koristiti pomagalo, dezifincirajte ga sa alkoholom. Pomagalo je čisto i uredno, ali ga za svaki slučaj prebrišite alkoholom.

Najprije izmjerite penis.
To je veoma važno. Izmjerite i zapišite rezultat. Izmjerite dužinu i opseg. Ovo je važno zbog praćenja rezultata. Ako u startu ne zapišete koje su bile dimenzije, nećete moći pratiti napredak. Možete ga izmjeriti u erektilnom kao i opuštenom stanju. Početak ravnala (ili metra) stavite uz penis, do pubične kosti, paralelno sa penisom. U jednoj ruci imajte penis, u drugoj ravnalo. Napredak će biti polagan tako da penis mjerite jednom tjedno. Svaki put ponovno zapišite rezultate. Neka vam svi rezultati budu na jednom mjestu, jednom papiru, tako da možete pratiti napredak.

Da bi vam bilo lakše koristiti terapeutsko pomagalo možete se obrijati ili barem porezati dlake. Ovo nije obavezno ali je preporučeno.

Zagrijavanje penisa.
Zagrijavanje penisa prije vježbi je važno. Zagrijte penis svaki puta prije nego krenete sa vježbanjem. Uzmite neku nježnu tkaninu ili krpu, namočite je u toplu vodu. Najprije sa tom krpom dotaknite neki dio kože, da bi mogli ocijeniti koja je temperatura. Ako je ugodna, stavite krpu na penis, omotajte je oko penisa. Neka penis bude omotan 3-5 min, da se zagrije. Po istom principu zagrijte i pomagalo. Ako su vam penis i pomagalo već zagrijani, onda nije potrebno dodatno zagrijavanje. Nakon zagrijavanja penisa i pomagala, obrišite sve da bude suho.

Zagrijavanje je važno zato što pomaže krvi da lakše dođe u tijelo penisa te na taj način pojačava protok krvi. Zagrijavanje će pomoći da koža postane mekša i gipkija tako da istezanje penisa postigne čim bolje rezultate.

3. Opis

Pomagalo je sastavljeno od više dijelova koje možete vidjeti na slikama. Pomagalo mora biti složeno baš tako i nikako drugačije. Na kraju pomagala (1) može biti gumica (10) ili traka (12), nikako jedno i drugo. Da bi nošenje i korištenje pomagala bilo lakše i jednostavnije može se (ali i ne mora) koristiti cilindar od spužve.

Sastavni dijelovi: 1 osnovni panel, 2 kapa, 3 opruga, 4 unutarnji vijak, 5 šesterokutni štap, 6 klip, 7 osovina za istezanje, 8 disk, 9 osnovni prsten, 10 silikonska gumica, 11 cilindar, 12 silikonska traka.


4. Primjena
- povećanje penisa
- zadebljanje penisa
- otklanjanje Peyronijeve bolesti i ispravljanje urođenih iskrivljenja penisa
- postoperativno korištenje nakon operacijskih zahvata
- poboljšanje i pojačanje erekcije te otklanjanje erektilne disfunkcije

Koristite pomagalo po dolje navedenim uputama da bi čim prije postigli rezultat te da ne bi došlo do neželjenih komplikacija. Svakako pročitajte i rubriku broj 8 - mjere opreza.

5. Prilagođavanje pomagala vlastitom tijelu
Kako je svaki muškarac drugačiji, tako je i svaki penis drukčiji. Da bi mogli ispravno nositi ovo pomagalo, potrebno je da ga prilagodite vlastitom tijelu. Netko ima manji penis a netko duži. U kutiji koja je pred vama imate pomagalo i dodatne nastavke koji će nekome trebat, a nekome ne. Pomagalo se koristi dok je penis u neerektilnom stanju.

Kada prvi puta stavljate pomagalo na penis, provucite penis kroz osnovni prsten (9). Na kraju pomagala stavite osnovni panel (1). Glavić penisa treba doći na sredinu osnovnog panela (1). Možete ga stegnuti gumicom (10) ili trakom (12). Ako se penis steže sa gumicom (10), gumica treba doći oko glavića penisa u kanal između kožice i glavića. Poželjno je da glavić bude vani, da kožica bude povučena s njega. Ako vam je neudobno, vratite kožicu nazad na glavić penisa pa onda stavite gumicu. Ako vam tako više odgovara, možete koristiti traku (12). S obzirom da ima veću površinu prijanjanja, nekome će biti lakše koristiti traku.

Ako ne možete fiksirati penis sa samim pomagalom, stavite mu nastavke, duže ili kraće, ili jedne i druge. Bitno je da penis bude pravilno fiksiran prije nego se krene sa istezanjem.

Evo slike kako pomagalo treba biti postavljeno na penis:

Traka ili gumica mora lagano držati glavić. Koliko jako stegnuti? Toliko koliko je dovoljno da penis ne ispada iz pomagala. Ne smije biti premalo stegnut da ne bi ispadao ali ni prejako da ne boli od prevelikog pritiska. Kada ste penis ispravno fiksirali krećemo sa istezanjem penisa.

6. Način upotrebe
Da bi se postigli željeni rezultati potrebno je istegnuti penis. Istezanje se vrši nakon što je penis fiksiran u pomagalu sa vijcima sa lijeve i desne strane. Samo stavljanje pomagala na penis ne znači ništa ukoliko se penis ne fiksira i istegne.

1. dan korištenja za vježbu stavite i skinite pomagalo desetak puta. Penis treba biti u ne erektilnom stanju, dakle opušten. Prvih tjedan dana je navikavanje te pomagalo treba nositi dva puta dnevno po sat i pol vremena. Bilo bi dobro da jedan termin bude u jutro, drugi na večer. Nakon prvog tjedna postepeno povećavajte vrijeme nošenja na 6-8 sati dnevno. Ne preporuča se nošenje pomagala za vrijeme sna. Uređaj je najbolje nositi dok ste budni a ne za vrijeme sna, zbog toga što se u snu može nešto pomaknuti ili penis iskliznuti iz uređaja dok se u snu okrećete po krevetu. Pomagalo je bolje nositi više puta dnevno nego ga nositi odjednom par sati.

Bitno je da se pomagalo nosi svakog dana. Ako neki dan nećete moći nositi dovoljan broj sati, nastavite slijedeći dan po programu, 6-8 sati. Nemojte nadoknađivati izgubljeno vrijeme. Tijelo penisa treba odmor, tako da svakih cca 2 sata uzmite odmor, tj. skinite pomagalo i izmasirajte penis. Napravite pauzu u trajanju od desetak minuta i možete nastaviti dalje sa terapijom.

Pri upotrebi budite strpljivi i dosljedni. Jedino ćete tako postići željene rezultate. Rezultati će se moći vidjeti već nakon par tjedana. Ako rezultata ne bude, nešto radite krivo. Javite se da zajedno utvrdimo gdje je problem. Pomagalo se koristi prema potrebi, ovisno o problemu, u prosjeku od 4 do 6 mjeseci.

Koliko jako istegnuti penis? Glavna misao vodilja neka vam bude ta da ne smijete osjetiti nikakvu nelagodu. Penis se treba lagano istezati. S vremenom pojačajte silu sa kojom će se istezati (šarafi sa lijeve i desne strane). Penis u uređaju treba biti napet, a ne opušten. Nakon prvih tjedan dana dobit ćete osjećaj pa ćete znati kolika je sila dovoljna za istezanje. Silu istezanja s vremenom treba pojačavati. Zabilježite koliko ga istežete. Svakih tjedan dana treba pojačati istezanje te tu količinu istezanja stalno primjenjivati do slijedećeg tjedna kada ćete je opet pojačati. Ako vam je tako lakše, možete sa flomasterom obilježiti koliko je penis istegnut na vijcima sa desne i lijeve strane pomagala.

Terapeutsko pomagalo nemojte koristiti dok je penis u erekciji, nego samo dok je u opuštenom stanju. Ako dođe do erekcije skinite ga, i kasnije ponovno stavite. Kada ste ga stavili na penis, okrenite ga prema dolje, tako da se istezanje može vršiti sve vrijeme dok ga nosite. Možete ga nositi i dok hodate, dok ste u gradu ili dok radite, ukoliko vaš posao nije teški fizički. Budite strpljivi i redoviti u nošenju te će rezultati doći s vremenom!

7. Mjere opreza
Ovo pomagalo se ne bi trebalo koristiti u slijedećim situacijama:
- Nakon konzumiranja veće količine alkohola, nakon konzumiranja tableta protiv bolova ili diazepama, ako na penisu imate ranu ili neku drugu ozljedu, imate čir, infekciju, trnce u penisu ili vam je penis u modricama. U takvim slučajevima nemojte koristit ovo pomagalo!
- Ako za vrijeme nošenja pomagala osjetite nelagodu, bol, ukočenost penisa ili vam je penis poplavio, maknite pomagalo i izmasirajte penis da ponovno dođe u prirodno stanje. Ako pomagalo nosite dva sata bez pauze, normalno je da vam bude malo neugodno i da malo smeta. Ne brinite zbog toga. To je samo znak da tijelo penisa treba odmor. Skinite pomagalo, izmasirajte penis te nakon desetak minuta možete ponovno staviti pomagalo na penis.
- Može se dogoditi da za vrijeme korištenja pomagala dođu neki dani kada vam nošenje pomagala neće biti ugodno. Ne brinite i nastavite koristiti pomagalo.
- Pomagalo možete koristiti sa cilindrom oko glavića penisa ili bez njega, ovisno o tome kako vam više paše. Ako vas nošenje pomagala ne iritira, ne morate staviti cilindar oko glavića penisa (oko mjesta gdje se penis fiksira u pomagalo). Ako vas iritira, koristite cilindar.
- Ako pomagalo nosite po kući ili na poslu, obucite trenirku ili neke druge hlače koje će vam biti komotne, koje vas neće stezati jako.
- Nakon nošenja očistite pomagalo. Možete ga čistiti svakih par dana po potrebi. Očistiti ga možete sa sapunom i vodom. Nakon pranja ga odmah osušite, da ne ošteti korozija.
- Dijabetičari trebaju imati potvrdu svog doktora da smiju koristit ovo pomagalo i istezanje se treba pratiti i kontrolirati!
- Pomagalo nemojte koristiti za vrijeme tjelovježbe.
- Skinite pomagalo kada idete na WC, obavljati veliku ili malu nuždu.
- Ako ste imali neku ranu ili čir na penisu, ili patite zbog veneričnih bolesti, nemojte koristiti pomagalo dok ne riješite problem i dok ne ozdravite.
- Korištenje proizvoda za rast kose, antidepresivi, tablete za spavanje i sredstva za smirenje mogu znatno smanjiti učinak pomagala.
- Pomagalo nemojte koristiti za vrijeme sna
- Dok imate spolni odnos maknite pomagalo. Ne smije se koristiti tijekom spolnog odnosa.


Ovo pomagalo koristite na vlastitu odgovornost!!!
Ako nema rezultata nakon 3-4 tjedna nošenja, onda nešto krivo radite. Javite se za pomoć. Ako imate bilo koje pitanje, javite se. Mobitel: 00 385 91 633 23 70 (telefonska podrška: radnim danom od 9 - 14h)

Na web stranici: www.povecanjepenisa.eu/video možete vidjeti nekoliko videa u kojima je objašnjeno kako koristiti pomagalo.
Na web stranici: www.mojpenis.com/uputstvo možete naći uputstva sa slikama kako koristiti terapeutsko pomagalo.
Video pomoć možete pronaći na Youtube-u. Upišite: kako koristiti terapeutsko pomagalo.

Sadržaj kompleta

    Ako odmah naručite, dobit ćete sve ovo:
  • diskretna kutija Penisal
  • pomagalo (redovna cijena 239 eura)
  • produžeci kraći (redovna cijena 15 eura)
  • produžeci duži (redovna cijena 17 eura)
  • gumica - traka (redovna cijena 15 eura)
  • zaštitna spužva (redovna cijena 7 eura)

Cijena

ili

ili

Paypal Hrvatska

Paypal Svijet