logo

Koja je prosječna veličina penisa?
Prosječna veličina penisa dok nije u erekciji varira zavisno o zemljopisnoj lokaciji. U Aziji je prosječna dužina penisa 8 do 10cm, u Europi od 8 do 13cm, dok je kod Afričke populacije penis najduži i u prosijeku je 15 do 20cm. Na području Balkana, prosječna dužina penisa je također 8 do 13cm. Mjeri se od pubične kosti do vrha penisa. Ovo je jedino ispravno mjerenje penisa.

Može li ovo pomagalo povećati penis?
Da, može. Jedina uspješna metoda za povećanje penisa neoperativnim putem je metoda istezanjem. Nije tajna da ljudsko tijelo ima urođenu sposobnost da se adaptira svakom fizičkom utjecaju. Kada je određeni dio tijela izložen nježnom ali konstantnom pritisku, stanice oko ciljanog područja dijele se i razmnožavaju stvarajući novo tkivo. Rezultat toga je povećanje ciljanog područja, a u našem slučaju povećava se i obujam i dužina penisa. To je jedina neoperativna metoda kojom se postiže povećanje penisa. Terapija je bezbolna i bez kontraindikacija.

Može li ovo pomagalo ispraviti zakrivljeni penis?
Da, može. Stalnim kontroliranim istezanjem će se penis koji je zakrivljen s vremenom ispraviti. Kako će se stvarati nove stanice tkiva, tako će se i penis ispravljati. Rezultati neće doći preko noći, tako da treba biti ustrajan i redovit u nošenju ovog terapeutskog pomagala. Kada se postignu željeni rezultati, oni ostaju trajno.

Može li ovo pomagalo poboljšati slabu erekciju ili erektilnu disfunkciju?
Da, može. Uređaji koji rade na principu trakcije mogu pomoći u otklanjanju erektilne disfunkcije. Ono što je najvažnije je da takvi uređaji nisu medikamenti, te vam ne mogu naškoditi. Istraživanja pokazuju da uređaji kao što je ovo pomagalo mogu pojačati protok krvi u tijelo penisa. Kada na tijelo penisa konstantno primjenjujemo kontroliranu silu potičemo rast i širenje stanica tkiva. Nakon nekoliko mjeseci korištenja, penis će dobiti na dužini i na debljini. Drugim riječima, stvorit će se nove stanice tkiva, te će tada problem erekcije nestati, jer će tijelo penisa biti bolje prokrvljeno. S obzirom da će se stvoriti nove stanice, u tijelo penisa biti će upumpane veće količine krvi, tako da će erekcije biti čvršće i duže.

Pumpe za penis ili uređaj na bazi trakcije?
Pumpa za penis je cilindar u koji se stavi penis te se ručno stvara vakum oko penisa s kojim se agresivno upumpava krv u tijelo penisa. Kako se vakum povećava, povećava se i tlak u krvnim žilama što uzrokuje oštećenje krvnih žila. Pumpe za penis mogu pomoći u privremenom prevladavanju simptoma impotencije, ali ne mogu produžiti penis, izliječiti Peyronijevu bolest (iskrivljenost penisa) ili riješiti problem erektilne disfunkcije. Još jedna opasnost koja se krije kod pumpi za penis je prsten koji se koristi da bi se zarobila krv u penisu nasilnim načinom, što često uzrokuje trajno oštećenje penisa i pucanje krvnih žila.

Učinkovitost pumpi za penis istražili su urolozi dr. Kazem Azadzoi, dr. Reza Hosseini i dr. Farshid Alizadeh. Sproveli su istraživanje na 37 muškaraca s duljinom penisa manjom od 10 cm i došli do zaključka da nema značajne promijene u dužini penisa nakon korištenja pumpi u trajanju od 6 mjeseci. Djelotvornost tretmana vakumom je oko 10%, dok je samo 30% pacijenata bilo zadovoljno učinkom pumpi. Zaključak njihovog istraživanja je da pumpe nisu učinkovita metoda produljenja ili istezanja penisa, ali daju psihološko zadovoljstvo nekim korisnicima.

Pomažu li vježbe za povećanje penisa?
Kada govorimo o vježbama, obično mislimo na dizanje utega i vrijeme provedeno u teretani. Redovitim vježbanjem postići ćemo da se naši mišići povećaju i postat ćemo jači. Na žalost, ova tehnika ne pomaže kod povećanja penisa, zato jer penis nije mišić. On se sastoji od tri erektivna dijela, dva kaverozna i jednog spongiloznog dijela. S obzirom da nije mišić, nemoguće ga je produljiti ili podebljati vježbanjem.

Može li se penis povećati, ispraviti ili riješiti problem erektilne disfunkcije uzimanjem tableta?
Sama riječ tablete daje jednu negativnu konotaciju. Skoro svaki medikament ima neželjene posljedice, tako da se može dogoditi da nuspojave tableta budu veće od samog problema zakrivljenosti penisa, malog penisa ili erektilne disfunkcije.

Tablete mogu dovesti do dugotrajnih erekcija i boljih orgazama, povećati proizvodnju testosterona što povećava seksualnu želju. Tablete su privremeno rješenje. Ako se ipak odlučite na neke od tih tableta, savjetujte se sa svojim liječnikom, da ne bi narušili svoje zdravlje.

Tko sve može koristiti ovo pomagalo?
Mogu ga koristiti svi muškarac koji želi povećati penis, ispraviti zakrivljeni penis ili poboljšati erekciju.

Mogu li ovo pomagalo koristiti i muškarci koji su operirali penis?
Muškarci koji su bili podvrgnuti kirurškoj operaciji penisa zbog Peyronijeve bolesti pate od neminovnog skraćenja penisa, i to do nekoliko centimetara! Njima se savjetuje da čim prije počnu koristiti pomagalo, da ne bi došlo do skraćenja penisa. Napomena: Svi vi koji ste operirali penis, ČIM PRIJE uzmite pomagalo da ne dođe do smanjenja penisa!

Koja vrsta uređaja može povećati penis, ispravit penis ili riješiti probleme sa erekcijom?
Samo uređaji koji rade na principu ekstenzije ili trakcije daju trajne rezultate. Pumpe ne pomažu. U odnosu na slične uređaje, ovo pomagalo ima prednosti zbog toga što ga je lako koristiti, lako se stavlja i skida i najmanje se kvari.

Koliko godina treba imati muškarac koji želi koristiti pomagalo?
Terapeutsko pomagalo je namijenjeno svim muškarcima starijim od 18 godina. Gornja granica ne postoji. Zašto ne mlađi od 18 godina? Zato što tijelo još raste i nisu svi dijelovi tijela dovoljno razvijeni. Uređaj se može koristiti čim se tijelo razvije, kada prestane sa razvijanjem.

Je li nošenje pomagala neugodno i bolno?
Ne. Uređaj se lako stavlja i lako skida, tako da nije nikakav problem koristiti ga. Brzo se stavi i brzo skine. Može se nositi i ispod hlača, ali treba nositi neke hlače koje su komotne a ne pripijene uz tijelo.

Je li nošenje sigurno? Postoje li kontraindikacije?
Ovo nije medikament, tako da ne postoje kontraindikacije ili neželjene posljedice. S obzirom da se uređaj koristi nekoliko mjeseci, rezultati dolaze postepeno, tako da imate potpunu kontrolu nad rezultatima. Uređaj se ne nosi za vrijeme erekcije i uriniranja.

Je li rezultat trajan?
Da. Jednom postignuti rezultati ostaju trajni. Sami možete utjecati na rezultate. Kada postignete željeni rezultat, prestanete koristiti uređaj. To može biti već nakon mjesec dana, ili nakon nekoliko mjeseci, ovisi od muškarca do muškarca kao i o veličini problema koji se želi riješiti.

Hoće li biti povećana samo dužina?
Ne, penis će biti povećan i u debljinu. Zašto? Zato što bi samo povećanje penisa ili samo podebljanje penisa dovelo do neravnomjernosti. Uređaj podjednako djeluje u dužinu i u širinu.

Što ako dobijem erekciju za vrijeme nošenja uređaja?
Neće se dogoditi apsolutno ništa, jednostavno ga skinete i nakon erekcije ponovno stavite.

Hoće li mi nošenje uređaja pomoći kod erekcije?
Da, erekcija postaje duža i čvršća, a to je posljedica povećanja aktivnosti stanica što dovodi do bolje prokrvljenosti penisa.

Postoji li određeno vrijeme za nošenje uređaja?
Na početku se preporuča da uređaj nosite dva puta dnevno po 45 - 60 min. Nakon tjedan - dva, nakon što se tijelo penisa naviknulo na uređaj, možete ubaciti još nekoliko termina. Rezultat ovisi jedino od ukupnog broja sati nošenja. Uređaj treba nositi nekoliko puta dnevno po 45 - 60 min., a ne samo jednom. Primjer: ne smije se nositi jednom u komadu po par sati, npr. jednom dnevno po 5 sati. To nije dobro i ne preporuča se. Tijelo penisa treba vrijeme da se odmori, tako da je puno bolje ubaciti nekoliko termina nego imati samo jedan termin od par sati.

Mogu li ga nositi 24 sata da imam brže rezultate?
Ne, odmor je neophodan da bi se stanice regenerirale, a uređaj nosite samo po uputama.

Mogu li ga nositi dok sam na poslu?
Da, ako posao kojim se bavite ne zahtijeva pretjeran fizički napor.

Kako se održava pomagalo?
Uređaj je jednostavan za održavanje. Da bi bio čist i uredan, dovoljno je da ga obrišete sa vlažnom krpom. Pranje pod otvorenim mlazom vode nije baš preporučljivo zbog toga da metalni dijelovi ne korodiraju.

Sadržaj kompleta

    Ako odmah naručite, dobit ćete sve ovo:
  • diskretna kutija Penisal
  • pomagalo (redovna cijena 239 eura)
  • produžeci kraći (redovna cijena 15 eura)
  • produžeci duži (redovna cijena 17 eura)
  • gumica - traka (redovna cijena 15 eura)
  • zaštitna spužva (redovna cijena 7 eura)

Cijena

ili

ili

Paypal Hrvatska

Paypal Svijet